Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά φιλοζωική οργάνωση για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε ζωντανό σε κάδο έξω από το Αττικό ζωολογικό πάρκο

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας ζητάει με επιστολή της η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις για τα ζώα», για το παράλυτο τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Συγκεκριμένα, η φιλοζωική οργάνωση απέστειλε επιστολή προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, στην οποία ζητά να γίνει ενδελεχής έλεγχος της υπόθεσης, ενώ αναφέρεται σε παλαιότερη υπόθεση παράνομης εκτροφής τίγρεων.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται στο άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε «ξένος οργανισμός, περίθαλψης, διάσωσης, αποκατάστασης στη Νότια Αφρική, για να αναλάβει το μικρό τιγράκι όπως και όλα του τα έξοδα μεταφοράς του στο Κέντρο αυτό»

Μο μικρό άγριο ζώο, ηλικίας μόλις 4 μηνών, έχει μείνει παράλυτο από τη μέση και κάτων, ενώ τη φροντίδα του έχει αναλάβει η κλινική του Ζωολογικού Πάρκου. Την επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί και η τύχη του, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι κτηνιατρικές εξετάσεις.

Μα ποιος να πήγε μέχρι εκεί για να το πετάξει στον εκεί κάδο άραγε;

Κοινοποίησε το