Πειραιάς: Βρέθηκε σκελετός που ανήκει σε χορευτή που είχε εξαφανιστεί – Τον έφαγαν τα ποντίκια

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ήταν ένας 27χρονος Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί στον Πειραιά και είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τις 21 Αυγούστου του 2020. Πριν λίγες ημέρες σκελετός που εντοπίστηκε στα ερείπια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη στην περιοχή και στον οποίο έγινε εξέταση DNA, έδειξε ότι ανήκει στον εξαφανισμένο χορευτή.

Τον σκελετό βρήκε μια ομάδα παιδιών που έπαιζε στο σημείο και ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκαν στον σκελετό ιστοί. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να διεξαχθούν περαιτέρω ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Το γεγονός ότι μόλις έναν χρόνο το πτώμα δεν είχε ιστούς καταδεικνύει ότι το πτώμα φαγώθηκε κατά πάσα πιθανότητα από ποντίκια.

Ο 27χρονος άνδρας είχε έρθει από τη Γαλλία τον Μάιο του 2020 και διέμενε σε πανδοχείο της πόλης. Σύμφωνα με καταθέσεις την ημέρα που εξαφανίσθηκε είχε πει σε φίλους του ότι θα πάει να κάνει διαλογισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας από τη Γαλλία, Χαράλαμπος Τσιανάκας μίλησε για εγκληματική ενέργεια και όχι για θάνατο από φυσιολογικά αίτια ή αυτοκτονία.

Κοινοποίησε το