«Πρώτο Θέμα» Στον Μαρινάκη μεταβιβάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός;

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρόκειται σύντομα να αναστείλει τη λειτουργία του αφήνοντας στον αέρα τους 50 εργαζόμενους
Στον Όμιλο Μαρινάκη πρόκειται να μεταβιβαστεί ο ραδιοφωνικός σταθμός Πρώτο Θέμα 104,6 FM, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως στη ραδιοφωνική αγορά. Ο σταθμός θα αλλάξει χαρακτήρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και θα γίνει αθλητικός ή, κατ’ άλλους, μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός. Με τον τρόπο αυτόn ο εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης Β. Μαρινάκης θα αποκτήσει άμεση πρόσβαση και στα ερτζιανά.

Εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο έβαλε λουκέτο στον Βήμα FM προ τριετίας, όταν εξαγόρασε το πακέτο του ΔΟΛ, το οποίο περιλάμβανε, εκτός από τις εφημερίδες, και τον Βήμα FM.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Πρώτο Θέμα 104,6, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του. Χθες το απόγευμα αναμενόταν και επίσημη ανακοίνωση. Ο σταθμός άρχισε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2017 ως ραδιοφωνικό εγχείρημα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, από την οποία αντλούσε μεγάλο μέρος των παραγωγών του.

Ως ενημερωτικός σταθμός απασχολούσε πολλούς εργαζόμενους, δεν διέφερε πολύ από τους μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει ακροαματικότητα, η οποία κυμαινόταν γύρω στο 1%.

Κοινοποίησε το