Πτώση άνω του 5% για Bitcoin και Etherium όμως η Apple Ετοιμάζεται να δεχθεί κρυπτονομίσματα…

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Του Π. Μαυρίδη

Απώλειες στην αγορά των κρυπτονομισμάτων το Σάββατο, με το Bitcoin να διολισθαίνει κατά 5,16% στα 33.849,47 δολάρια, χάνοντας 1.842,99 δολάρια το τελευταίο 24ωρο και κάτι παραπάνω, όμως οι Traders περιμένουν απότομη αυξητική τάση μέχρι την επόμενη Παρασκεύη αφού έμμεσα η Apple άφησε εννοειθεί πως θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα παράλληλα όλοι κατάλαβαν το κόλπο της Κίνας και την προσπάθεια της να ρίξει τις τιμές του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων με την ανακοίνωσή της ότι θα πάψει ο κινεζικός λαός να τα χρησιμοποιεί και δε “τσίμπησαν” για να πουλήσουν τζάμπα.

Με μία τέτοια κίνηση η Κίνα δεν βγάζει το Bitcoin από την κινεζική αγορά, αλλά την Κίνα την ίδια από την παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων η οποία διαθέτει τεράστια κεφαλαία!

Να σημειωθεί δε ότι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλαγής και των νομισμάτων η Binance ανήκει σε κινέζο.

Τέτοιες κινήσεις πανικού δημιουργούνται τακτικά και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, όπως και πέρσι τον Μάρτιο για να τρομάζουν οι αρχάριοι της αγοράς των κρυπτονομισμάτων και να πουλάνε το χρήμα τους δωρεάν έναντι πινακίου φακής όταν γίνεται σημαντική πτώση, φοβούμενοι μη χάσουν εντελώς τα λεφτά τους πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ γιατί αν καταρρεύσει η αγορά των κρυπτονομισμάτων θα ακολουθήσει ένα παγκόσμιο ντόμινο οικονομικών κραχ.

Εάν λοιπόν δείτε ότι η Καταρρέει η αγορά των κρυπτονομισμάτων, πράγμα κατά 99% αδύνατο, τότε τρέξτε να αγοράσετε μακαρόνια γιατί έρχεται μεγάλη πείνα!

Ως τότε μπορείτε άνετα να ελπίζετε σε μακροχρόνια κέρδη.

Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι ευκαιρία άμεσου κέρδους είναι μία μακροχρόνια επένδυση αυτό θα πρέπει να έχετε στο νου σας εάν θελήσετε ποτέ να ασχοληθείτε με αυτό το εξαιρετικά εύκολο αλλά παράλληλα και δύσκολο παιχνίδι…

Κοινοποίησε το