Ρέθυμνο: «Ψάξτε το κινητό της… Δεν αντέχω άλλο» – Το τραγικό σημείωμα του πατέρα της 15χρονης

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε ο πατέρας της 15χρονης που είχε φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του.«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

Ο πατέρας της 14χρονης, μόλις έμαθε για την σεξουαλική κακοποίηση στο παιδί της από 12 άντρες, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Πήρε στα χέρια του μια φωτογραφία με την οικογένειά του και, πριν τερματίσει τη ζωή του, έγραψε ένα σημείωμα, που έλεγε τα εξής:

«Ψάξε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την Αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Συνολικά κατηγορούνται δώδεκα άτομα που οι ηλικίες τους είναι από 17 – 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Η κατηγορία αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την ηλικία των 12 ετών και δύο άτομα κατηγορούνται και για τον βιασμό της. Από τα 12 αυτά άτομα, αρκετοί είναι Έλληνες κι άλλοι αλλοδαποί.

Κοινοποίησε το