Ρόδος: Αστυνομικός εμβόλισε το αυτοκίνητο του διευθυντή του και το αποτελείωσε με βαριοπούλα

Uncategorized

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν το πρωί της Κυριακής στη Ρόδο όπου αστυνομικός κατέστρεψε το αυτοκίνητο του διευθυντή του και αστυνομικού διευθυντή του ΑΤ Ρόδου, Μιχάλη Καληωράκη.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, όταν σε κατάσταση αμόκ, αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ρόδου επιτέθηκε με βαριοπούλα, ενώ παράλληλα κινούμενος με το αγροτικό του αυτοκίνητο, εμβόλισε πολλές φορές το ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Α’ Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη.

Συνάδελφοί του κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα αφού όμως είχε ολοκληρώσει το “έργο του”. Το γεγονός έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση. Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται οτι τον εξόργησε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγο αργότερα και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη όπως ανακοίνωσε επίσημα η αστυνομία.

Ανέβηκε μέχρι το γραφείο του διευθυντή έχοντας μαζί του όπλο με μια σφαίρα στη θαλάμη

Τα γεγονότα θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα, αφού μετά τις ζημιές που προξένησε στο υπηρεσιακό όχημα του διευθυντή του, ο αστυνομικός ανέβηκε στον πρώτο όροφο της αστυνομικής διεύθυνσης, εκεί όπου βρίσκεται το γραφείο του αστυνομικού διευθυντή κου Μιχάλη Καληωράκη.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτίριο, ο αστυνομικός – δράστης ήταν εκτός ελέγχου: Έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή, και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα, μπήκε στο γραφείο και προκάλεσε επίσης ζημιές.

Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.

Σίγουρα αυτή η περίπτωση, είναι ο αστυνομικός που δεν θες να βρεις μπροστά σου!!!

Κοινοποίησε το