Ρόδος: Κλωτσιά έστειλε γάτα σε λίμνη – Αποτροπιασμός για τον δράστη που δελέασε το ζώο

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια

Η γάτα δέχεται κλωτσιά και καταλήγει στη λίμνη του πάρκου. Ανάστατη η Ρόδος από τις εικόνες και τις αντιδράσεις μικρών παιδιών στο σημείο…

Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας, την ώρα που οι εικόνες από το μαρτύριο του ζώου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μια γάτα δέχεται κλωτσιά και καταλήγει μέσα σε λίμνη. Το άτυχο ζώο φαίνεται να βγαίνει τρομαγμένο, την ώρα που η παρέα των παιδιών καταγράφει και γελάει. Ο δράστης όπως φαίνεται, δελέασε το γατάκι με ένα κομμάτι τροφής και όταν εκείνο πλησίασε, το κλώτσησε. Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Την όλη διαδικασία φαίνεται να είχαν αποφασίσει ο νεαρός μαζί με φίλους του, όντας μάλιστα τόσο περήφανοι για το «χιούμορ» τους που τη βιντεοσκόπησαν περιγελώντας όλοι μαζί το άτυχο ζώο μετά την κλωτσιά.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εθελοντικές οργανώσεις έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του και το Κυνοκομείο Ρόδου υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία του νησιού.

Φιλόζωοι της περιοχής φέρονται να εντόπισαν τη γάτα και να βεβαιώθηκαν ότι είναι σώα και υγιής. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο νεαρός πρόκειται να εντοπιστεί και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πράξης του.

Ας ελπίσουμε ότι και αυτός ο Αλβανός δεν θα αθωωθεί όπως και ο προηγούμενος που κλώτσησε γάτα στην Αιδηψό πετάζοντας την μες στη θάλασσα και κατ’ όπιν δίκης, αθωώθηκε γιατί το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι η γάτα δεν έπαθε τίποτα!!!

Θα πρέπει να πεθαίνουν τα ζώα δηλαδή για να καταδικάζονται οι δράστες για τις αποτρόπαιες τους πράξεις;

Το προφίλ του δράστη

Κοινοποίησε το