Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας στο ύψος του Κολχικού.

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας στο ύψος του Κολχικού σημειώθηκε εχτές το πρωί, όταν νταλίκα έκοψε το δρόμο σε Ι.Χ. που κινούνταν κανονικά στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός της νταλίκας που είχε ακινητοποιήσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το όχημα του, κλείνοντας και αυτό για να στρίψει δεξιά σε χωματόδρομο ώστε να κατευθυνθεί σε επιχείρηση που διαθέτει γεφυροπλάστιγγα, ξεκίνησε απότομα και απροειδοποίητα χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Προφανώς δεν είδε καν από τους καθρέφτες του και έτσι χτύπησε το Ι.Χ.

Όχι μόνο το χτύπησε, αλλά δεν κατάλαβε καν ότι το είχε χτυπήσει παρασέρνοντας το Ι.Χ. για πολλά μέτρα.

Στην κυριολεκτικά ξέφρενη πορεία της η νταλίκα έσυρε για πολλά μέτρα το Ι.Χ. και αφού πρώτα το έριξε στύλο του ΟΤΕ, ο οποίος από τη σφοδρή σύγκρουση κομματιάστηκε, έπειτα το κάρφωσε με δύναμη επάνω σε τσιμεντένια κολώνα παρακείμενης αίθουσας δεξιώσεων.

Για καλή τύχη της οδηγού του Ι.Χ. εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Ασφάλειας το οποίο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ διότι σύμφωνα με μαρτυρία ο οδηγός της νταλίκας αντί να συνδράμει στο ατύχημα τηλεφωνούσε στον ΟΤΕ για την κολώνα που έπεσε!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οπού παρέλαβε την τραυματισμένη οδηγό η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το Ι.Χ. καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές έπαθε και η νταλίκα.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη για πολλή ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τα οποία είχε καταλάβει το βαρή όχημα.

Μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραμπουρούνης ο οποίος μας έστειλε και το ρεπορτάζ.

Κοινοποίησε το