Σοκαριστικό βίντεο: Συνελήφθη 47χρονος υπάνθρωπος να αποκεφαλίζει σκυλάκι στη Κυψέλη

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια

Ένα πραγματικά βίντεο-σοκ ήρθε στη δημοσιότητα με έναν άγνωστο άνδρα σε δρόμο της Κυψέλης να αποκεφαλίζει ένα σκυλάκι.

Το βίντεο-ντοκουμέντο πρόβαλε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Live You» . Όπως φαίνεται στο σκληρό βίντεο, ένας άνδρας βρίσκεται δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και αποκεφαλίζει το ζώο.

Οι λεπτομέρειες που έδωσε στο Action 24 ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, πραγματικά σοκάρουν. Όπως είπε, η αγριότητα ήταν πρωτοφανής: «Δυστυχώς το ζωάκι ξεψύχησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών μας. Ήταν πολύ βαριά η περίπτωσή του. Είμαι 20 χρόνια πρόεδρος στο ΔΙΚΕΠΑΖ και είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοιο περιστατικό. Το σκυλάκι ήταν σφαγμένο».

Όπως είπε η άτυχη Ήρα είχε επιβάρυνση στην υγεία της και λόγω καρκινικών όγκων, ωστόσο αυτό που οδήγησε στον θάνατό της ήταν η βάναυση επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι: «Ήταν όπως ακριβώς σφάζεις ένα αρνί. Από το ένα αυτί μέχρι το άλλο. Δεν έχουμε συναντήσει ξανά τέτοια μορφή κακοποίησης και βίας απέναντι σε ζώο. Σφάχτηκε από τη μία μεριά του λαιμού μέχρι την άλλη. Εκτός από το βαθύ και εκτεταμένο τραύμα στο λαιμό από το μαχαίρι του δράστη (κάτι που αντιμετωπίστηκε ήδη χειρουργικά), η υγεία της ηλικιωμένης και ακρωτηριασμένης σκυλίτσας είναι επιβαρυμένη και λόγω του καρκίνου από τον οποίο πάσχει».

Ο κ. Γουρδομιχάλης αποκάλυψε επίσης ότι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ο ιδιοκτήτης του: «Το σκυλί δεν ήταν τσιπαρισμένο, αλλά μιλώντας με τους αρμόδιους μάθαμε ότι ήταν δεσποζόμενο και το έσφαξε ο ιδιοκτήτης του. Δυστυχώς ήταν ένα ταλαιπωρημένο ζώο, είχε ακρωτηριασμένο και το δεξί μπροστινό ποδαράκι του».

Ευτυχώς ο δράστης συνελήφθη.

Κοινοποίησε το