Στέλιος Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη μας ενώνει, δεν είναι κομματικό λάφυρο!

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχολιάζοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με τη στήριξη ή μη κομμάτων στην υποψηφιότητα του συνδυασμού του ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών ο υπ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου ξεκαθάρισα πως η Ομάδα που συγκροτούμε έχει αμιγώς ανεξάρτητο, υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Οι προσωπικότητες του ψηφοδελτίου μας είναι η πιο ηχηρή και αδιάψευστη απάντηση. Σε αυτή την πόλη γνωριζόμαστε καλά.  

Στο κάλεσμα το οποίο απηύθυνα ανταποκρίθηκαν συνδημότες μας με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές καταβολές που τους ενώνει η κοινή αγωνία για το αύριο αυτού του τόπου.

 Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα, θέλω την έμπρακτη υποστήριξη τους, όταν από την 1η Ιανουαρίου κληθούμε να δώσουμε πειστικές λύσεις και απαντήσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης που καθιστούν δυστοπική την καθημερινότητα μας.

Την αυτοδύναμη μας πορεία, το δικαίωμα μας να διεκδικούμε για τη Θεσσαλονίκη προς όφελος των πολιτών χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις, χωρίς ασκήσεις αφωνίας, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, δεν το απεμπολούμε.

Στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά, ψηφίζουμε αυτούς που μπορούν να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την πόλη. Για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, για το Πράσινο, για το δημόσιο χώρο. Για όλους αυτούς τους τομείς όπου η διοίκηση Ζέρβα απέτυχε.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι κομματικό λάφυρο, είναι μια πόλη που πρέπει και μπορεί να βγει από το τέλμα, να κοιτάξει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα».  

Κοινοποίησε το