ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε το συνεργείο του site μας όταν επισκεφτήκαμε μετά από καταγγελίες κατοίκων, μία περιοχή λίγο έξω από τον Σταύρο Θεσσαλονίκης πηγαίνοντας προς τα Βρασνά και κυριολεκτικά επάνω στο κύμα.

Η περιοχή έχει μία σειρά κτιρίων από εγκαταλελειμμένα κτήρια τα οποία όλως περιέργως κανένας από τους κατοίκους δεν θυμάται πως έχουν βρεθεί εκεί και ποια ήταν η χρήση τους!

Ανάμεσα στα κτίρια αυτά υπάρχει και το μοναδικό άρτιο και όρθιο που είναι ο Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ένα μικρό παρεκκλήσιο το οποίο όμως έχει τύχει βανδαλισμών από ιερόσυλους οι οποίοι το χρησιμοποίησαν και το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για τουαλέτα.

Κάποιοι ιερόσυλοι λουόμενοι έλλειψη δημόσιων τουαλετών, μιας που σε όλες τις παραλίες του δήμου σχεδόν δεν υπάρχει ούτε μία δημόσια τουαλέτα, προφανώς για να αναγκάζονται οι λουόμενοι να πηγαίνουν στα beach bar, χρησιμοποιούν το παρεκκλήσιο για τουαλέτα.

Οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να κάνουν την ανάγκη τους ακόμη και πάνω στην Αγία Τράπεζα, αφήνοντας πίσω και σκουπίδια όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί!

Θα πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος κ. Λιάμας μαζί με τον Μητροπολίτη να επισκεφτούν το χώρο και αφού καθαριστεί να καθαγιαστεί ξανά μετά από τον βανδαλισμό που υπέστη.

Δεν μπορεί στην Ελλάδα του 2021 να κατηγορούμε τους Τούρκους γιατί αφόδευαν στην Αγιά Σοφιά, την ίδια στιγμή που το ίδιο πράγμα γίνεται μέσα στην ίδια τη χώρα μας και κατά πάσα πιθανότητα όχι από Τούρκους!

Ακούτε κ. Λιάμα;

Κοινοποίησε το