Στους δρόμους Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς – Ποιός θα επιβάλλει τα μέτρα;

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε αντιδιαστολή με τα εκτός ελέγχου κορωνοπάρτι σε γειτονιές της Αθήνας τα τελευταία βράδια, στην πλειονότητά τους οι Αθηναίοι αλλά και οι Θεσσαλονικείς επέλεξαν να περάσουν την Κυριακή τους κάνοντας μια βόλτα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Για άλλη μια μέρα Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς, και παρά την συννεφιά και τα κλειστά μαγαζιά, βγήκαν στους δρόμους εκμεταλλευόμενοι την Κυριακή, προκειμένου να κάνουν τη βόλτα τους και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό.

Τι θα γίνει όμως με τους εκατοντάδες ανεγκέφαλους που συρρέουν στα κόρωνο-πάρτυ;

Ποιος θα επιβάλει τα μέτρα;

Όπως είπε και ο συνδικαλιστής της αστυνομίας κ Μπαλάσκας ως δικαιολογία για την απουσία της αστυνομίας στα χθεσινά κόρωνο-πάρτυ στο λεκανοπέδιο της Αττικής ” μπορεί ανάμεσα στους 15χρονους να υπάρχουν και τίποτα μπαχαλάκηδες που θα δημιουργήσουν προβλήματα”.

Δηλαδή κύριε Μπαλάσκα θα είναι καλύτερο αντί να δημιουργήσουν οι μπαχαλάκηδες τα προβλήματα και εσείς να τα ελέγξετε να έχουμε μία διασπορά του Κοροναϊού απίστευτη;

Για μερικούς εκατοντάδες ανεγκέφαλους;

Υπάρχει δικαιολογία στην ανθρώπινη βλακεία; Και ποιος θα τη βάλει τα μέτρα; Αφού η αστυνομία σε οποιαδήποτε συγκέντρωση άνω των 100 ατόμων “δεν πηγαίνει” για να μην βρει τους μπαχαλάκηδες μπροστά της;

Κοινοποίησε το