Στράτος Βαλσαμίδης: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού

ΕΛΛΑΔΑ

Ο 34χρονος ηθοποιός είχε εξαφανιστεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2019. Μια εβδομάδα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων.

Όπως κατήγγειλε η αδελφή του θύματος, Στεφανία Αναγνωστάτου από την αρχή η αστυνομία της περιοχής δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν.

«Όταν πήγα να καταθέσω, μου έδωσαν το αυτοκίνητο να το πάρω και να φύγω, χωρίς να έχει ελεγχθεί, αν και αναφέραμε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βγει και εργαστηριακές εξετάσεις που δείχνουν δηλητηρίαση. Φαίνεται με ποιους ανθρώπους είχε έρθει σε επαφή, γιατί έχουν βρεθεί αποτυπώματα, DNA, κλήσεις και στίγματα των κλήσεων», ανέφερε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης είχε τονίσει πως στο άψυχο σώμα του Στράτου υπήρχαν εκχυμώσεις και εκδορές στα πλαίσια των σωματικών βλαβών.

«Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι υπήρξε μετακίνηση της σορού γιατί οι πτωματικές υποστάσεις που σχηματίστηκαν δεν ήταν ανάλογες στη θέση που ήταν το σώμα τη στιγμή της ανεύρεσης», είχε πει ο κ. Τσαντίρης και είχε υπογραμμίσει ότι μπορεί να έγιναν και περισσότερες από μία μετακινήσεις της σορού.

Η αδελφή του αδικοχαμένου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή του Mega για τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

«Επιτέλους η εισαγγελέας είδε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτι που φωνάζαμε με τη μητέρα μου από την αρχή. Είναι μία πρώτη δικαίωση για εμάς γιατί λέγαμε στην αστυνομία τι πρέπει να προσέξει», ανέφερε κάνοντας λόγο για συνέχιση των ερευνών.

Κοινοποίησε το