Στ. Αγγελούδης-“Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”: 30 χρόνια είμαστε μάρτυρες μιας πόλης ματαιωμένων σχεδίων

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“30 χρόνια είμαστε μάρτυρες μιας πόλης ματαιωμένων σχεδίων”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”, Στέλιος Αγγελούδης, και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε ποτέ πολιτική και πνευματική ηγεσία που να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

“Αρχίζουμε να ξεχνάμε τον ΟΑΣΘ“, τόνισε ο κ. Αγγελούδης, το κυριότερο μέσο δημόσιας συγκοινωνίας, ενώ σε ό,τι αφορά το μετρό, είπε ότι δεν μπορεί στην Αθήνα κάθε χρόνο να γίνονται δύο νέες γραμμές και στη Θεσσαλονίκη να χαιρόμαστε για αυτό ύστερα από 30 χρόνια.

Για την ανάπλαση της ΔΕΘ, ο κ. Αγγελούδης είπε ότι υπήρχε ένα πρότζεκτ, το οποίο όμως δεν “περπατάει”, και πρότεινε να γίνει ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο με κάποιες εκθεσιακές δράσεις ήπιου επιπέδου, και οι εκτάσεις του Τρίτου Σώματος Στρατού να ενσωματωθούν στον σημερινό χώρο της ΔΕΘ, ώστε να δούμε ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού από το Σέιχ Σου μέχρι την παραλία.

Τέλος, αναφορικά με την κοινωνική πολιτική, ο κ. Αγγελούδης είπε ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι η δημιουργία δημοτικών ιατρείων σε κάθε κοινότητα για ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους, ενώ η επόμενη μέρα θα ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών και θα είναι η απάντηση στην ολιγωρία της τωρινής διοίκησης, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το