Συκιές Θεσσαλονίκης: Συνελήφθη 55χρονος που προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του ανήλικη

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Greek lover – “καμάκι” της δεκαετίας του ’80, συνελήφθη μετά από την άμεση κινητοποίηση του Τμήματος Ασφάλειας Νεάπολης Συκεών.

Στη σύλληψη ενός 55χρονου άντρα, που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας στις Συκιές, προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η μαθήτρια.

Έχοντας χάσει το λεωφορείο που παίρνει συνήθως, το κορίτσι επιβιβάστηκε σε ένα άλλο.

Κατέβηκε από το λεωφορείο και κινήθηκε προς ένα καφέ για να ρωτήσει πως θα πάει προς το σχολείο της.

Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα άντρα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αμάξι.

Η μαθήτρια αρνήθηκε όμως εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ».

Η κοπέλα αποχώρησε τρομαγμένη χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα.

Μόλις η νεαρά μπήκε σε ένα στενό, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο άντρας που συνάντησε νωρίτερα στο καφέ. Την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ που είχε πρωτοσυναντήσει τον άγνωστο άντρα και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, αρχές Μαΐου είχε προσεγγίσει δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων και τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το αθάνατο “Greek καμάκι” Φαίνεται πως είχε ριζώθει βαθιά στην ψυχή του 55χρονου άντρα, ο οποίος “χαλβάδιαζε” και άλλα νεαρά κορίτσια κατά πάσα πιθανότητα, προφανώς για αυτόν η ηλικία δε παίζει ρόλο μπροστά στο χαμένο του ανδρισμό.

Κοινοποίησε το