Συνάντηση Υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Δρόσου Τσαβλή, με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχαήλ Ζορπίδη

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη αποτελούν τον βασικό πυλώνα της προσπάθειας να ξεκολλήσει η πόλη από το οικονομικό της τέλμα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει και πρέπει να συνεργασθεί με προγράμματα και δράσεις, για να ωφεληθούν πολλαπλώς οι δημότες», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ζορπίδη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην έδρα του ΕΕΘ συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, τα προβλήματα των επαγγελματιών και τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς και τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να συνδεθούν τόσο με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την καινοτομία όσο και με την αγορά. Κοινός στόχος εξάλλου τόσο κάθε δημοτικής αρχής όσο και του ΕΕΘ είναι η προστασία των υπαρχόντων επαγγελμάτων και επαγγελματιών.

Τομείς όπως το εμπόριο, η παροχή υπηρεσιών και ο τουρισμός, πρέπει να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό και όπως πρότεινε ο κ. Τσαβλής την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών και επιμελητηριακών εκλογών να υπάρξει ένα κοινό αναπτυξιακό σχέδιο δράσης, το οποίο να καταρτίσουν δήμος, επιμελητήρια και παραγωγικοί φορείς, ώστε να κατατεθεί στην κυβέρνηση για την υλοποίηση του.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, κ. Ζορπίδη, μαζί μετον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Τσαβλή, ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τηνπαράταξη «Όλοι Εμείς»: Ανθόπουλος Απόστολος, Δημήτρης Δάφτσιος, ΚαπλάνηΕιρήνη,  Σενγιέργκη Αχιλλέας, Τελλή Χριστίνα.  

Κοινοποίησε το