Συνελήφθησαν οπαδοί του Άρη για τους πυροβολισμούς στη Άρη

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δύο οπαδούς του Άρη, ηλικίας 25 και 28 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά οπαδών άλλης ομάδας (σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΟΚ). Οι δύο νεαροί παραδόθηκαν στις αρχές, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη.

Όλα έγιναν στις 21 Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου. Μετά από διαπληκτισμό, ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών με αποτέλεσμα να τραυματίσει τους δύο στα πόσια.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με το αυτοκίνητο του τρίτου φίλου τους σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021 (σχετικό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (31-01-2021).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Κοινοποίησε το