Σφαίρα βρέθηκε στον θώρακα του άτυχου υπαλλήλου – Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης μπορεί να είναι γείτονας

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τυφλό τραύμα από σφαίρα 9 χιλιοστών φέρει στο σώμα του ο 44χρονος υπάλληλος του ψιλικατζίδικου στην Τούμπα που δολοφονήθηκε από ένοπλο ληστή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σε ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη το πτώμα του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε βλήμα στο ύψος του θώρακα.

Εξετάζεται, λοιπόν, το ενδεχόμενο ο δράστης να πυροβόλησε τον 44χρονο Μάριο στο πάνω μέρος της κεφαλής με αποτέλεσμα η σφαίρα να καταλήξει στον θώρακα του θύματος.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους υλικό από κάμερα του καταστήματος, αλλά και από μία άλλη κρυφή κάμερα, που βρισκόταν στο εσωτερικό του ψιλικατζίδικου, πάνω από το ταμείο. Οι κάμερες αυτές έχουν καταγράψει όλο το συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις ο δράστης φαίνεται να είναι Έλληνας, να κινείται στην ευρύτερη περιοχή και πολύ πιθανόν να είναι και κάτοικος αυτής, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξει εντοπισμός και σύλληψη του ληστή.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το site μας από αστυνομικές πήγες, αναφέρουν ότι κατά πιθανότητα 99% ο δράστης ο οποίος είναι Έλληνας, διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του άτυχου υπαλλήλου ψιλικών.

Κοινοποίησε το