Σφαίρες και τάφους σε αριστερούς υπόσχεται αστυνομικός στα social media

ΕΛΛΑΔΑ

Την ανάρτηση αστυνομικού που απειλεί δημόσια τους αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Έλενα Ακρίτα, κάνοντας το καυστικό σχόλιο «Προστατεύει πολίτες αυτός».

Την αρχική καταγγελία-αποκάλυψη της εμετικής ανάρτησης είχε κάνει ο ιστότοπος Μένουμε Ενεργοί-υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιστότοπο, ο συγκεκριμένος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από την Αχαΐα, που υπηρετεί στην Αττική, έχει χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο instagram και με αφορμή τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, έχει προβεί σε τουλάχιστον άλλες δύο αναλόγου περιεχομένου αναρτήσεις προκαλώντας τρόμο σε πολίτες που είναι συνδεδεμένοι μαζί του στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μάλιστα όπως σημειώνει «το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛΑΣ, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την αρχική καταγγελία, ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook.

Ωστόσο τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν και να αναπαράγονται στα social media, όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν.

Κοινοποίησε το