Σ. Τζακόπουλος: «Πως δείχνεις ότι κάνεις έργο; Στέλνεις απορριμματοφόρο σε φρακαρισμένο δρόμο την ώρα ομιλίας του πρωθυπουργού»

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σάββατο Βράδυ 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 21.00, οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης είναι κλειστοί, λόγω της ομιλίας του πρωθυπουργού και των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας. Ανατολικά, με κατεύθυνση προς κέντρο και δυτικά η τροχαία διοχετεύει την κίνηση των οχημάτων από την Παπάφη και στη συνέχεια από το Καυτατζόγλειο στην Αγίου Δημητρίου. Εκείνη ακριβώς την ώρα κάποια «φωτεινά μυαλά», από την απερχόμενη διοίκηση του κυρίου Ζέρβα, αποφάσισαν να δείξουν ότι ο δήμος καθαρίζει την πόλη, βγάζοντας απορριμματοφόρο να αδειάσει του κάδους, επιδεινώνοντας περαιτέρω το «αλαλούμ» που επικρατούσε, προκαλώντας την οργή των οδηγών, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και κατακρημνίζοντας κάθε όριο ανοχής και λογικής.

Η αναλγησία του εντολοδόχου και απερχόμενου κυρίου Ζέρβα, που εκείνη την ώρα άκουγε άφωνος τον πρωθυπουργό να λέει για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στο κυκλοφοριακό η κατασκευή του Flyover, είναι παροιμιώδης.

Η έλλειψη στοιχειώδους σχεδιασμού για την αποκομιδή των απορριμμάτων, μόλις μίας ημέρας, καταδεικνύει το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στην πόλη σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς επιβεβαιώσουν το «χάος Ζέρβα», τόσο για τον καιρό της κατασκευής του Flyover όσο και στη διάρκεια οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης στην πόλη. Ο κύριος Ζέρβας θα μαζεύει σκουπίδια για δείξει ότι κάνει έργο και η ταλαιπωρία των πολιτών, είναι γι’ αυτόν… παράπλευρή απώλεια.

Κοινοποίησε το