Τα λάδια σκότωσαν την Μαρία!

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής – Νεκρή εικονολήπτρια του Γιώργου ΠαπαδάκηΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μεσογείων, στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, με θύμα μια γυναίκα οδηγός που φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο, έχασε τη ζωή της.Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης η θανούσα ήταν μέλος της εκπομπής «καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στην Μεσογείων. Πέρασαν κι άλλοι συνάδελφοι και είδαν το κορίτσι ξαπλωμένο, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας πάτησε σε λάδια και έχασε τον έλεγχο του.

Άλλη μια ζωή που χάνεται από την εγκληματική αμέλεια κάποιου που κυκλοφορεί με το όχημα του κακοσυντηρημένο.

Κοινοποίησε το