Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Τελ Αβίβ το μεσημέρι του Σαββάτου. Το Times of Israel αναφέρει ότι ο δράστης είναι ένας 19χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος έπεσε νεκρός αφού τον πυροβόλησε Ισραηλινός πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.
Η αστυνομία δήλωσε ότι το μαχαίρωμα στην οδό Λεβόντιν ήταν τρομοκρατική επίθεση. Ο άνδρας που τραυματίστηκε ήταν γύρω στα 30, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομία είχε αρχικά μιλήσει για πυροβολισμούς με πολλούς τραυματίες, αλλά διευκρίνισε σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή της ότι ο «τρομοκράτης» ήταν οπλισμένος μόνο με μαχαίρι.
Η ισραηλινή αστυνομία χρησιμοποιεί τον όρο «τρομοκράτης» για να αναφερθεί σε Παλαιστίνιους που πραγματοποιούν επιθέσεις για πολιτικά κίνητρα.