Την σκότωσε ο άντρας της και όχι γυναίκα – Είχε μεταμφιεστεί για να εκτελέσει την πρώην σύζυγό του

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Του Περικλή Μαυρίδη

Όλοι πίστεψαν, εκτός από το δικό μας site το οποίο δεν μετέδωσε την είδηση για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας έξω από στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της, γιατί από την πρώτη στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά με τις πληροφορίες που είχαμε συλλέξει, έτσι ενώ όλο το Πανελλήνιο έχει πιστέψει πως μία άλλη γυναίκα σκότωσε την άτυχη 55χρονη εμείς για ακόμα μία φορά με όλη τη σοβαρότητά που διακατέχει στο site μας κρατήσαμε “πισινή”.

Σήμερα τα περισσότερα site για να καλύψουν την” ενημέρωση τύπου Ράδιο Αρβύλα” και δεν εννοούμε τη γνωστή εκπομπή, μιλούν για “ανατροπή”, όμως από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία δεν “κολλούσαν” μεταξύ τους, έτσι σήμερα στην υποτιθέμενη “ανατροπή” στην ψυχρώ δολοφονία που συγκλόνισε χθες στο Πανελλήνιο φαίνεται ότι ο δράστης είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της και όχι η πεθερά της όπως αρχικά κάποιοι είχαν αφήσει να εννοηθεί.

Ο δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα και πυροβόλησε την άτυχη πρώην σύζυγό του επειδή τον είχε εγκαταλείψει και πλέον διέμενε σε χωριό της Θεσσαλονίκης, μεταμφιέστηκε σε γυναίκα φορώντας παλτό και γυναικεία ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο δράστης ήταν κάποια άλλη γυναίκα .

Ο δολοφόνος που είχε σχεδιάσει καλά το έγκλημα του συνελήφθη και είναι πλέον υπό κράτηση.

Όσοι είστε αναγνώστες αυτού του site εδώ και χρόνια, σίγουρα δεν πέφτετε από τα σύννεφα με αυτά που σας γράφω γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι εδώ ειδήσεις είναι πάντοτε αληθινές και ειδήσεις ουσίας και πως καμιά είδηση δεν ανεβαίνει εάν δεν υπάρχουν στοιχεία. όσοι πάλι βρίσκεστε στο site μας για πρώτη φορά να γνωρίζετε ότι εδώ ψεύτικη η λανθασμένη είδηση δεν πρόκειται να διαβάσετε.

Κοινοποίησε το