Τουρκία – Φρίκη: Την έσφαξε με σπαθί σαμουράι στην μέση του δρόμου

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες στην Τουρκία, καθώς μία 28χρονη αρχιτέκτονας έπεσε νεκρή όταν της επιτέθηκε στη μέση του δρόμου ένας άνδρας οπλισμένος με σπαθί τυπού Σαμουράι.

O δράστης ομολόγησε ότι επέλεξε το θύμα του τελείως τυχαία, επειδή ήθελε να σκοτώσει μια γυναίκα.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, η Μπασάκ Τσενγκίζ δέχτηκε επίθεση στις 9 Νοεμβρίου ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Ατασεχίρ στην Κωνσταντινούπολη.

O Τζαν Γκιουκτούγκ Μποζ, ένας 27χρονος φοιτητής πανεπιστημίου που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πλησίασε την άτυχη γυναίκα κρατώντας ένα σπαθί σαμουράι και άρχισε να την καρφώνει με αυτό, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Ο δολοφόνος της νεαρής συνελήφθη στο διαμέρισμά του μετά από έφοδο της αστυνομίας. Στους τοίχους και τα παράθυρα υπήρχαν χαρτιά κολλημένα με ταινία στα οποία ήταν γραμμένα διάφορα κείμενα. Σ΄ ένα από αυτό, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας, πυροβολήστε με μια σφαίρα τη γυναίκα σας». Στον χώρο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 15 ξίφη και μαχαίρια, ανάμεσά τους και το σπαθί σαμουράι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση.

Κοινοποίησε το