Το ηθικό δίδαγμα: Τα δύο φλουριά και το τραπέζι για τέσσερα άτομα…

GOSSIP ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Του Δημήτρη Βαλάντη Καραμπουρούνη

Εχτές βρέθηκα σε μια κοπή πίτας τοπικής παράταξης, εκεί, γνωστή κυρία η οποία είναι εξαιρετικά “αγαπητή” στην περιοχή της, καθόταν μαζί με άλλες τρεις ίδιας “αποδοχής και εκτίμησης” από το κοινωνικό και τοπικό σύνολο, όταν κόπηκε η πίτα ο αρχηγός της παράταξης ανακοίνωσε πως όποιος βρει το φλουρί θα έχει δώρο ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα στο μεζεδοπωλείο που πραγματοποιούνταν η κοπή.

Ο νικητής ένας ηλικιωμένος κύριος εμφανίστηκε γρήγορα αφού το φλουρί ήταν στα πρώτα κομμάτια, ξαφνικά η “αγαπητή” κύρια πετάγεται και αναφωνεί “έχω κι εγώ φλουρί, είχε δύο φλουριά η πίτα”!

Επικρατεί αμηχανία, ο μετρ του μαγαζιού την πλησιάζει με εντολή του ιδιοκτήτη, ο οποίος λέει στον μετρ “Πήγαινε δες τι γίνεται κι αν έχει όντως φλουρί να πάρει και αυτή δώρο ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα “, ο μετρ ζητάει το φλουρί και αυτή του δίνει το κομμάτι από την πίτα στο οποίο κουτοπόνηρα έχει καρφώσει ένα κέρμα του ενός ευρώ!

😂😂😂😂😂😂😂😂

Ο μετρ την ξεμπροστιάζει λέγοντας της πως το φλουρί έχει αλουμινόχαρτο και πως αυτό είναι ένα κανονικό ευρώ και το θέμα κλείνει εκεί.

Μετά από λίγο λέει ο αρχηγός της παράταξης λέει πως η πίτα ήταν πολύ μεγάλη και έχει περισσέψει ένα μεγάλο κομμάτι (σχεδόν ένα τέταρτο της πίτας) και πριν προλάβει να καταλάβει από πού ήρθε (Όπως ο τύπος που χαστούκισε τον Αντύπα), εμφανίζεται η εταίρα της παρέας με τις “αγαπητές” κυρίες η οποία λέει στον αρχηγό “Αφού δε θα φάμε μεζέδες τουλάχιστον δώσε την πίτα να την πάω στα κορίτσια”!!!

Κυριολεκτικά τόση κατινιά δεν την άντεξα!

Εν τω μεταξύ καθόμουν πίσω – πίσω κοντά στην έξοδο κινδύνου.

Λέω στην υπεύθυνη του καταστήματος…

Η πίσω πόρτα που βγαίνει;

Στο πάρκινγκ και από εκεί στον δρόμο.

Θα φύγω από εκεί για να χαλάσει το προξενιό, της απαντάω, ανοίγω την πίσω πόρτα και φεύγω…

Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο πέρασα έξω από την βιτρίνα, τους είδα χαμογέλασα με εκείνο το χαμόγελο που σου βγαίνει όταν σκέφτεσαι “Κοίτα ρε τι γίνεται στον κόσμο” και έφυγα…

Το ηθικό δίδαγμα: Το σύνδρομο της Κατοχής κάποιες δε το ξεπέρασαν ποτέ και εμπλουτίζοντας το με κουτοπονηριά και όχι μόνο, φτάσαμε να έχουμε τόσες πολλές “αγαπητές κυρίες”…

Κοινοποίησε το