Υπόθεση Νίκου Σεργιανόπουλου: Tο κατακάθι ξαναχτυπά

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Του Δημήτρη Βαλάντη Καραμπουρούνη.

Ήτανε τέσσερις Ιουνίου του 2008 όταν στο ρετιρέ της πολυκατοικίας της οδού Μετεώρων 14 στο Παγκράτι ένα κατακάθι της κοινωνίας κατακρεούργησε τον αγαπητό ηθοποιό και ζεν πρεμιέ Νίκο Σεργιανόπουλο, χτυπώντας τον με κουζινομάχαιρο 21 φορές στο λαιμό, στους πνεύμονες και στην καρδιά.

Ο δράστης πού τράπηκε σε φυγή, το μόνο που έκλεψε από το σπίτι ήταν το κινητό του άτυχου ηθοποιού.

Προφανώς γιατί ήθελε να ανακτήσει πληροφορίες από το κινητό του τηλέφωνο, διότι αργότερα ακούστηκε αλλά ποτέ δεν ομολόγησε το κάθαρμα αυτό ότι δεν ήταν τόσο τυχαία η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου αλλά ίσως να επρόκειτο για ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου από τους ανθρώπους που ίσως ο Νίκος να είχει αναφέρει στην αστυνομία μετά από την σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο δράστης ίσως να πήρε το κινητό για να βρει πληροφορίες για αυτό το θέμα, ποιος, πού, πότε…

Το κάθαρμα αυτό ενεργοποιώντας όμως στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου έδωσε ένα πολύ καλό στίγμα στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και μετά την Άρση του απορρήτου και μετά από 51 ημέρες ερευνών, το κατακάθι συνελήφθη.

Το απόβρασμα της κοινωνίας άκουγε στο όνομα David Murtikneli με καταγωγή από την Γεωργία του πρώην Σοβιετικού Μπλοκ.

Με τη δολοφονία του Νίκου, το κάθαρμα αυτό δεν σκότωσε μόνο τον ηθοποιό, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους γιατί λίγους μήνες αργότερα από τον καημό της πεθαίνει η αδερφή του Νίκου Σεργιανόπουλου, ακολουθεί από τον καημό του που έχασε τη γυναίκα του ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου, Ε! και Πόσο να αντέξει η καημένη η μάνα του Νίκου που έχασε τρία παιδιά; Λίγο καιρό αργότερα πεθαίνει και αυτή.

Οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν κάθε φορά πού καλούνταν στα δικαστήρια, μετά από κάθε δικαστήριο έφευγε και ένας για να πάει να βρει τον αγαπημένο τους Νίκο.

Το κατακάθι λοιπόν αυτό, του ανθρώπινου είδους στο δικαστήριο τόλμησε και δήλωσε μετανιωμένος όμως το δικαστήριο δεν πίστεψε τις μπούρδες του και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων και 10 μήνες για την κλοπή του κινητού τηλεφώνου.

Τότε το δικαστήριο τον είχε χαρακτηρίσει ως “Επικίνδυνη προσωπικότητα που έχει διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα και που συνειδητά ήθελε να εξοντώσει με τον τρόπο που εξόντωσε το θύμα”.

Το κατακάθι αυτό, ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου, ισχυρίστηκε ότι το θύμα του είχε επιτεθεί με μαχαίρι κάτι φυσικά που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας! Διότι θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αμυνθεί κατά του δημοφιλούς ηθοποιού, μιας που ο δολοφόνος ήταν πρωταθλητής του τζούντο και ο Νίκος Σεργιανόπουλος θα μπορούσε να είχει αφοπλιστεί ακόμα και αν ήταν οπλισμένος από τον πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών.

Αυτός όμως ο αδίστακτος, δεν θέλω να γράψω άνθρωπος γιατί θα προσβάλλω όλους τους υπόλοιπους, πριν μερικές ημέρες διέπραξε έναν ακόμα στυγερό φόνο με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, ο 43χρονος πλέον Γεωργιανός σκότωσε κατά τη διάρκεια υποτιθέμενης συμπλοκής ένα συγκρατούμενό του στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.

Μετά από 13 χρόνια φυλάκισης το κατακάθι αυτό πού στο βλέμμα του (από ότι θα δείτε και εσείς στη φωτογραφία που ακολουθεί) βλέπεις τους δαίμονες της κόλασης αφαίρεσε άλλη μία ζωή.

Ίσως κατόπιν εντολής, γιατί δυστυχώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έδωσε τα στοιχεία του θύματος στη δημοσιότητα ώστε να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε πληροφορίες για το τι μπορεί να είχε συμβεί στο παρασκήνιο της δεύτερης άγριας δολοφονίας από τον κατα συρροήν δολοφόνο.

Τι θα τον κάνετε αυτόν τώρα κύριοι; Θα τον ξαναβάλετε ισόβια; μπορείτε να εγγυηθείτε πως δε θα ξανασκοτώσει κάποιον; Θα έχετε ένα κατά συρροήν δολοφόνο – λύκο να τριγυρνά ανάμεσα στα πρόβατα;

Μήπως να του αγοράζαμε του “παιδιού” κανένα φούρνο μικροκυμάτων και καμία καφετιέρα να ζεσταίνει τα κρουασάν του για το πρωινό;

Κοινοποίησε το