Φιλοθέη: Η μακάβρια παιδική χαρά, ο δολοφόνος και τα κοινά στοιχεία με τα γλυκά νερά

ΕΛΛΑΔΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο σύζυγος της άτυχης Παναγιώτας Μαζαράκη, μητέρας δύο παιδιών, μετά από πολυήμερες έρευνες ομολόγησε ότι την σκότωσε και έθαψε το πτώμα της σε πάρκο δίπλα στο σπίτι τους, στη Φιλοθέη.

Αφού πέταξε αρχικά το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε κάδο απορριμμάτων, τελικά γύρισε, το ξαναέβαλε στο αυτοκίνητο και τελικά το έθαψε στο πάρκο που βρίσκονταν έξω από το σπίτι, στο πάρκο Πικιώνη.

Μάλιστα σκέπασε τον αυτοσχέδιο «τάφο» με τσιμέντο και πέτρες.

Επειτα ειδοποίησε την πεθερά του ότι η κόρη της είχε εξαφανιστεί.

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στην αστυνομία και επί μέρες παρίστανε τον δυστυχισμένο σύζυγο, κοροϊδεύοντας τους πάντες! Κοινό χαρακτηριστικό και στην υπόθεση των Γλυκών νερών.

Το μεγάλο του λάθος ήταν ότι κάλεσε τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά από μια συζήτηση που είχαν παρουσία της μητέρας της άτυχης γυναίκας, ο δράστης αφού έπεσε σε πολλές αντιφάσεις ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην απολογία του ο δράστης περιέγραψε αναλυτικά πώς έγιναν όλα.

Υποστήριξε πως έπειτα από έναν καβγά τους, χτύπησε με ένα ηλεκτρικό σίδερο την Παναγιώτα Μαζαράκη στο κεφάλι και στη συνέχεια, αφού το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα, της έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το άψυχο σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με δύο σακούλες και ένα σεντόνι.

Στη συνέχεια δοκίμασε να τη θάψει, αρχικά στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου, στο σπίτι τους.

Ο δράστης αφού εξέτισε 6,5 χρόνια στη φυλακή, σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σήμερα το πάρκο λειτουργεί ως παιδική χαρά

Κοινοποίησε το