Φολέγανδρος: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις διευρύνουν τις έρευνες

ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 30χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη φίλη του, Γαρυφαλλιά.

Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή αποδοκιμάστηκε έντονα από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί ανάμεσα από τις δύο ταβέρνες που βρίσκεται η είσοδος τογραφείου του ανακριτή.

Τα ερωτήματα που παραμένουν ακόμα αναπάντητα σε όλη την έκτασή τους είναι είναι εάν τα τραύματα που φέρει στο σώμα της η 26χρονη έγιναν όταν ο 30χρονος την έσπρωξε στα βράχια ή μετά από ξυλοδαρμό.

Τα ερωτήματα προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προέκυψε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 26χρονη πριν τη δολοφονία της να είχε ξυλοκοπηθεί από τον φίλο της.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι αποκαλύψεις του Δημοσιογράφου Δημήτρη Καραμπουρούνη.

Η Γαρυφαλλιά φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπα στο μάτι, χτυπήματα που εάν αποδειχθεί ότι κάποια από αυτά έγιναν πριν από την πτώση της στα βράχια, η υπόθεση παίρνει άλλη διάσταση.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να παραδώσει την τελική του έκθεση τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα θα κάνει σύγκριση των τραυμάτων που φέρει η Γαρυφαλλιά με το ανάγλυφο και ειδικά τα βράχια στα οποία την έριξε ο 30χρονος φίλος της, ώστε να διαπιστωθεί εάν προηγήθηκε πάλη και ξυλοδαρμός ή πρόκειται για τραύματα που έγιναν κατά την πτώση της και αν τελικά η άτυχη κοπέλα πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνιγμό.

Κοινοποίησε το