Φρίκη και πάλι στην Κρήτη: Προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο δένοντας με tie wrap τα γεννητικά του όργανα!

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια

Η ψυχανωμαλία δεν έχει τέλος στην Κρήτη!

με τον φρικτό και απάνθρωπο τρόπο τον οποίο βρήκαν να «στειρώσουν» έναν σκύλο. Είχαν δέσει τα γεννητικά όργανα του ζώου με πλαστική ασφάλεια δεσίματος, κάτι φυσικά που δημιουργούσε αφόρητους πόνους στο τετράποδο.

Το σκυλί οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο από άγνωστους που το βρήκαν και υπέθεσαν ότι είχε πάθει δηλητηρίαση. Κτηνίατρος από το Ηράκλειο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο τετράποδο και το απάλλαξε από τους πόνους.

Όπως γράφει ο κτηνίατρος στο Facebook όπου δημοσίευσε και το βίντεο με την επέμβαση στο σκυλί «πάνω που λες τα ’χω δει όλα σε αυτή τη δουλειά έρχονται και καλύτερα ακόμα. Το πρωί μου προσκόμισαν σκυλάκι το οποίο βρήκαν αδέσποτο με υποψία δηλητηρίασης. Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης συνειδητοποίησα ότι το σκυλί έφερε ένα tire up ξεχασμένο από παλιά το πιθανότερο και διαπυημένο φυσικά.Διότι κάποιος σκέφτηκε “εγώ μπρε θα τον εμουνουχισω τον κούλουκα απού κατέχω”. Δυστυχώς δεν έχει αριθμό μικροτσίπ έχω όμως φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύω. Επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο».

Εμεις πάντως ως site ενημέρωσης έχουμε γράψει τόσες πολλές φορές τέτοιου είδους ειδήσεις από την Κρήτη που έχουμε αρχίσει να απορούμε για το τι ακριβώς γεννά πια η “λεβεντομάνα” Κρήτη!

Κοινοποίησε το