Χωματερή έκαναν το εργοτάξιο του πάρκου Ρουμανικών οι λαϊκατζήδες!

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εικόνες ντροπής εν έτει 2022 στην “Ελλάδα 2.0”.

Σε εστία μόλυνσης μετέτρεψαν το εργοτάξιο του Πάρκου Ρουμανικών της Νεάπολης οι λαϊκατζήδες που πουλούν τα είδη τους στη λαϊκή αγορά και στη συμβολή των οδών Αγίου Στεφάνου και Ιασωνίδου.

Παρά τις παρατηρήσεις που τους έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του εργοταξίου αλλά και οι περίοικοι, οι έμποροι των λαϊκών αγορών σε μια ένδειξη “μαγκιάς και “τομαρισμού” συνεχίζουν να πετούν τις σάπιες πραμάτειες τους επίτηδες μέσα στο πάρκο και πίσω από τις λαμαρίνες οι οποίες κλείνουν το το εργοτάξιο του πάρκου, μη σεβόμενοι τη Δημόσια Υγεία καθώς και τους πελάτες τους οι οποίοι φυσικά μένουν στις γύρω πολυκατοικίες!

Ο Αρχισυντάκτης μας Δημήτρης Βαλάντης Καραμπουρούνης επισκέφτηκε το σημείο και εξοργισμένος ανέβασε το παρακάτω βίντεο:

Πήγαμε για γάτα και βρήκαμε χωματερή!

Σάπιες ντομάτες και άλλα οπωρολαχανικά, τσουβάλια από πατάτες, αυγοθήκες και κλούβια αυγά καθώς και χαρτόκουτα από οπωρολαχανικά σχηματίζουν την εστία μόλυνσης η οποία είναι επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία.

Οι άνθρωποι του εργοταξίου δίνουν μάχη κάθε φορά με τους εμπόρους των λαϊκών αγορών για το θέμα αυτό αλλά φαίνεται ότι δεν εισακούγονται.

Πόσο βρωμιάρηδες πρέπει να είναι κάποιοι για να το κάνουν αυτό; Από τη στιγμή μάλιστα που κάθε φορά που τελειώνει η λαϊκή αγορά ο δήμος φροντίζει να πηγαίνει και να μαζεύει τους τόνους σάπιων προϊόντων καθώς και διαφόρων άλλων σκουπιδιών τα οποία παρατούν οπουδήποτε, μη σκεπτόμενοι ότι εκεί, σε αυτά τα στενά όπου γίνονται λαϊκές, ζούνε άνθρωποι!

“Τους έχω κάνει παρατήρηση πέντε φορές” μας λέει ο κύριος Ηλίας εργαζόμενος στο εργοτάξιο του Πάρκου Ρουμανικών “Όμως επίτηδες ρίχνουν τα πράγματα μέσα σα να έχουν κόντρα μαζί μας”, συμπλήρωσε.

“Δεν τολμάμε να μιλήσουμε, έχουν κάνει ομάδα αλληλοϋποστήριξης και μόλις πεις κουβέντα σε αρχίζουν όλοι μαζί στις βρισιές”, μας λέει ο κύριος Αντώνης κάτοικος της περιοχής και συμπληρώνει “Μία φορά τους έκανα παρατήρηση και κόντεψαν να με δείρουν! Η κατάσταση είναι απαράδεκτη έχουμε γεμίσει βρωμιά και μύγες, ο δήμος καθαρίζει τακτικά, αλλά δυστυχώς κάθε φορά ξαναγεμίζει το πάρκο από τα σκουπίδια τους, ο ένας δε, που βρίσκεται στη γωνία της Αγίου Στεφάνου με την Ιασωνίδου βρίζει τους πάντες όλη μέρα κάνεις όμως δεν τα βάζει μαζί του γιατί φοβούνται ότι μπορεί να τους δείρουν όλοι μαζί” και συνεχίζει ο κύριος Αντώνης, “Είμαστε σε απόγνωση, που είναι υπηρεσίες να παρέμβουν;”

Που είναι οι σύλλογοι λαϊκών αγορών να βάλουν λίγο μυαλό σε μερικά ανεγκέφαλα μέλη τους;

Κοινοποίησε το