Όλη η αλήθεια για το περιστατικό με τα κακοποιημένα σκυλάκια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ Ζωάκια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση που αφορά σε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου και αρμόδιο προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε θέματα ευζωίας των ζώων, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (26-09-2023) 38χρονο ημεδαπό.

Πριν λίγες ημέρες η ομάδα διάσωσης και απεκλωβισμού ζώων “Animal Rescue and Defence Squad” δέχτηκε καταγγελία για δύο σκυλάκια τα οποία ζούσαν σε διαμέρισμα σε άθλιες συνθήκες.

Αφού ενημέρωσαν τον Αστυνόμο κ. Παπαδόπουλο στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ο οποίος είναι ο αρμόδιος συντονιστής για τα θέματα ζώων της ΓΑΔΘ, οργανώθηκε μία επιχείρηση για την διάσωση και αφαίρεση των ζώων με επικεφαλή – συντονιστή τον Αστυνόμο Γ. Παπαδόπουλο.

Σε αυτή την επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης τα μέλη της ομάδας έβγαλαν και παρέλαβαν τα δύο σκυλάκια τα οποία ζούσαν σε πραγματικά απίστευτες συνθήκες!

Η επιχείρηση έγινε κατ’ όπιν σχετικού εντάλματος από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης το οποίο εκδόθηκε με τη φροντίδα του συντονιστή κου Παπαδόπουλου και σε αυτή την επιχείρηση συμμετείχαν το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η ομάδα “Animal Rescue and Defence Squad”, η συμβεβλημένη εταιρεία διαχείρισης αδέσποτων του δήμου Ωραιοκάστρου “Woofland – Έχει πλάκα να είσαι σκύλος’, ο κ. Καραμήτρος συμβεβλημένος κτηνίατρος του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο δήμος Ωραιοκάστρου καθως Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Τα σκυλάκια αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ασφαλή και καλά χέρια…

Τέλος εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια υποβάθμισης του σοβαροτάτου αυτού περιστατικού από μερίδα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της πόλης.

Κοινοποίησε το