Όπου φτωχός και η μοίρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάποιοι από εσάς σίγουρα θα θυμάστε πως πριν μερικές εβδομάδες η κοινωνική οργάνωση Αντικρίση, έδωσε πραγματική μάχη στα μέσα μαζικής δικτύωσης για να μπορέσει να συλλέξει χρήματα, ώστε μέσα από το πρόγραμμα “Πίσω στη ζωή” να τοποθετήσει σε σπίτι 65χρονη άστεγη η οποία είχε μαζί της ένα μικρό σκυλάκι και εντοπίστηκε από φιλάνθρωπους που ειδοποίησαν την οργάνωση, να στέκεται μαζί με το μικρό το σκυλάκι στη μέση μιας Πλατείας στο Νέο Κορδελιό Θεσσαλονίκης εν μέσω καταιγίδας, απόλυτα απελπισμένη.

Αυτή λοιπόν η γυναίκα εκτός από την ατυχία της να είναι για πολύ καιρό άστεγη είχε και μία ακόμα χειρότερη ατυχίαμ να έχει ένα γιο καρκινοπαθή 35 ετών στο τελευταίο στάδιο, ο οποίος γιος σήμερα τα χαράματα άφησε την τελευταία του Πνοή.

Μετά από τις ενέργειες και πάλι της κοινωνικής οργάνωσης Αντικρίση και αφού η άτυχη γυναίκα δεν είχε χρήματα για να θάψει τον γιο της βρέθηκε λύση.

Βρέθηκε ένας φιλάνθρωπος Ολυμπιονίκης, ο οποίος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας του άτυχου νεαρού άνδρα ενώ απαρηγόρητη φυσικά είναι η 65χρονη η οποία κυριολεκτικά δίνει νόημα στην φράση του τίτλου “όπου φτωχός και η μοίρα του”

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του γιου της 65χρονης άτυχης γυναίκας και να κάνει ότι καλύτερο για αυτήν.

Κοινοποίησε το