12 παιδόφιλοι κακοποιούσαν σεξουαλικά μικρό κοριτσάκι από τα 12 του έτη

ΕΛΛΑΔΑ GOSSIP ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ

Την υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου από 12 άνδρες, τα τελευταία δύο χρόνια, ερευνά η αστυνομία, μετά από ανώνυμη καταγγελία το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, μια ανώνυμη καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” το καλοκαίρι, για μία 14χρονη που την εξέδιδαν έναντι αμοιβής, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης .

Μετά από πολύμηνη έρευνα των αρχών , στις 22 Ιανουάριου φτάνουν στα ίχνή ενός 38χρονου άνδρα. Από κατ’ οίκον και σωματική έρευνα κατασχέθηκαν 2 κινητά και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Από την εξέταση της 14χρονης, παρουσία παιδοψυχίατρου διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον 38χρονο, ενώ προέκυψαν ακόμη 11 άνδρες , Έλληνες και αλλοδαποί, που τελούσαν γεννετήσιες πράξεις σε βάρος της από το 2022, από τότε που ήταν, δηλαδή, 12 ετών.

Στις 30 Ιανουαρίου ο 50χρονος πατέρας της 14 χρονης εξαφανίστηκε και λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία με κλειστά τα παράθυρα και με μία φιάλη υγραερίου ανοιχτή, να έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία εξετάζει εάν το συγκεκριμένο περιστατικό έχει κάποια σχέση με την υπόθεση .

Η αστυνομία έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για την ανήλικη , ενώ η εισαγγελία έδωσε εντολή για ευρεία έρευνα, έτσι ώστε να φωτιστούν όλες οι πτυχές αυτής της υπόθεσης. Ο 38 χρονος κρατείται προσωρινά.

Γέμισε η χώρα με ανώμαλους και παιδόφιλους.

Κοινοποίησε το