29 Χρόνια η μάνα του χωρίς τον Θάνο της…

ΕΛΛΑΔΑ

Παρόλο ότι τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα είχαν ως πρώτο θέμα τα εμβόλια, τα εμβόλια, τα εμβόλια… Ξεχάσανε να παίξουν και να αναφέρουν ότι σήμερα είναι η επέτειος τις “Παράπλευρης απώλειας” του “φάρμακοχέρι” Δημήτρη Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη, του Θάνου Αξαρλιάν.

Ο Θάνος Αξαρλιάν ήταν ένα νέο παιδί μόλις 20 ετών το οποίο είχε την ατυχία απλά να περπατάει στο πεζοδρόμιο όταν οι σύντροφοι της 17 Νοέμβρη ενεργοποίησαν τις ρουκέτες κατά του τότε Υπουργού Γιάννη Παλαιοκρασσά μη σκεπτόμενοι ότι μπορεί να σκοτώσουν κι άλλους ανθρώπους, γιατί; Γιατί βιαζόταν να πάνε διακοπές τα… “παιδιά”!

Έτσι ο Υπουργός τραυματίστηκε μεν αλλά δεν σκοτώθηκε δε, αλλά τα θραύσματα από την έκρηξη σκότωσαν το νεαρό, άτυχο όμως παλικάρι.

Ο Αξαρλιάν δεν ήταν στόχος της 17 Νοέμβρη, δεν ήταν Υπουργός, δεν ήταν αστυνομικός που ήξερε πολλά, δεν έκανε αγωγή στο κράτος, δεν ήταν πολλά πράγματα… Ήταν όμως άτυχος, γιατι ζούσε σε μία χώρα στην οποία ο καθένας έκανε, κάνει και θα κάνει πάντοτε ότι γουστάρει, ότι κακό του κατέβει στο μυαλό και θα παραμείνει ατιμώρητος για πολλά χρόνια έάν όχι για πάντα!

Η ιστορία Αξαρλιάν είναι γνωστή και δεν θα την ξαναγράψουμε για άλλη μία φορά, θα ευχόμαστε όμως πάντοτε ο Θεός να κάνει ότι καλύτερο την ψυχή αυτού του αθώου ανθρώπου που πεθάνε στο βωμό της υποτιθέμενης τρομοκρατίας στην Ελλάδα…

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Κοινοποίησε το