30.000€ πρόστιμο σε κάτοικο του Λαγκαδά που σκότωσε σκύλο μέσα στο κοτέτσι του γιατί του έτρωγε τις κότες – Τον υποστήριξε ο μεταβατικός δήμαρχος Λαγκαδά!!!

ΕΛΛΑΔΑ Ζωάκια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ βρίσκεται ένας κάτοικος χωριού του Δήμου Λαγκαδά καθώς το περασμένο καλοκαίρι χτύπησε θανάσιμα αδέσποτο σκύλο στο κοτέτσι του, όταν, όπως ισχυρίζεται, το ζώο του “επιτέθηκε”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι το ζώο επιχείρησε για πολλοστή φορά να εισβάλει στο κοτέτσι για να φάει τις κότες του και όταν επιχείρησε να το διώξει, το σκυλί έδειξε επιθετικότητα και για αυτό άρπαξε έναν σιδηρολοστό με τον οποίο κατάφερε θανάσιμα χτύπημα στο τετράποδο.

Γιατί δε του επιτέθηκε και τις προηγούμενες φορές που πήγε να του φάει τις κότες; Μάλιστα επισήμανε ότι στο σημείο βρισκόταν με τα δύο του ανήλικα παιδιά και φοβήθηκε από την επιθετική αντίδραση του ζώου, γεγονός που τον οδήγησε στο να σκοτώσει τον σκύλο.

Μάλιστα, επισήμανε ότι στο σημείο βρισκόταν με τα δύο του ανήλικα παιδιά και φοβήθηκε από την επιθετική αντίδραση του ζώου, γεγονός που τον οδήγησε στο να σκοτώσει τον σκύλο.

Δικαιολογίες…

Ο μεταβατικός δήμαρχος Λαγκαδά και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τζανής, τόνισε ότι ο άνδρας προέβη στη συγκεκριμένη πράξη «καθαρά για να αμυνθεί», ενώ η εθελόντρια της φιλοζωικής οργάνωσης «Νοιάζομαι» Εύη Καλαϊτζίδου είπε πως «μπορούσε να πετάξει ένα ξεροκόμματο για να το ταΐσει, το ζώο πεινούσε».

Ήσουν εκεί και τον είδες “μεταβατικέ δήμαρχε”; Και αν ήσουν εκεί γιατί δε τον βοήθησες να απομακρύνει το αδέσποτο χωρίς να το σκοτώσει στο ξύλο; Στο κάτω κάτω ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ!!!

Κοινοποίησε το