Εκδιδόμενη γυναίκα μήνυσε άνδρα γιατί δεν την πλήρωσε για τις ερωτικές της υπηρεσίες

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ένας άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει για ερωτικές υπηρεσίες που έλαβε, κρίθηκε ένοχος για απάτη από ελβετικό δικαστήριο, το οποίο απέρριψε το επιχείρημά του ότι η ανήθικη φύση της πορνείας τον απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες.

Το 2016, ο άνδρας αυτός είχε δεσμευτεί μέσω αγγελίας στο ίντερνετ να πληρώσει “νεαρές” γυναίκες τουλάχιστον 1.800 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά και είχε σχεδιάσει συνάντηση σε ξενοδοχείο με μια γυναίκα που ανταποκρίθηκε στην πρότασή του, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η γυναίκα ζήτησε να πληρωθεί προκαταβολικά, αλλά έπειτα δέχτηκε την διαβεβαίωσή του ότι θα την πλήρωνε αργότερα, όμως στο τέλος εκείνος έφυγε χωρίς να την πληρώσει.

Ο άνδρας καταδικάστηκε για απάτη, αλλά έφθασε την υπόθεσή του μέχρι το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο όταν το εφετείο απέρριψε την έφεσή του.
Η απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου ανέφερε ότι ο άνδρας αυτός “υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι τα συμβόλαια πορνείας είναι ανήθικα” με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Κοινοποίησε το