O Πέτρος Γαϊτάνος και φέτος θα γλιτώσει τα μαλλιά του;

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλα δείχνουν πως και αυτή τη χρονιά ο Πέτρος Γαϊτάνος θα γλυτώσει τα μαλλιά του από την απρόσεκτη κυρία που του έβαζε φωτιά στη γνωστή διαφήμιση πολυκαταστήματος.

Και αυτό γιατί οι εξάρσεις του Κοροναϊού πάνε και έρχονται, τα μέτρα αλλάζουν από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα, το μέλλον είναι αβέβαιο και το μόνο βέβαιο είναι πως τελικά το Πάσχα μάλλον δεν θα φάμε και πάλι αρνί, γλιτώνοντας φυσικά εκτός από τα μαλλιά του Πέτρου Γαϊτάνου και χιλιάδες αμνοερίφια τα οποία δεν θα σφαχτούν, μιας και οι πωλήσεις τους πέρσι το Πάσχα ήταν εξαιρετικά μειωμένες.

Αν όμως τελικά κάνουμε Πάσχα όπως και το 2019 και τα μαλλιά του Πέτρου Γαϊτάνου γίνουν παρανάλωμα του πυρός, τότε μετά το Πάσχα θα περάσουμε Μάιο κλεισμένοι με lockdown στα σπίτια μας ,αφού κατά πάσα πιθανότητα εορτασμός του Πάσχα θα αυξήσει τα κρούσματα.

Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τους εορτασμούς του Μπαϊράμι καθώς και με τα δεκάδες τεμένη που υπάρχουν μέσα στις πόλεις, ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούν σε υπόγεια, πρώην βιοτεχνικούς χώρος, σε πολυκατοικίες, σε μαγαζιά και οπουδήποτε αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς, κανονικότατα και χωρίς καμία απαγόρευση.

Ουσιαστικά, οι λατρευτικοί αυτοί χώροι δεν υπάρχουν για το Ελληνικό  Κράτος.

Επίσης, η απαγόρευση στη λειτουργία των εκκλησιών γίνεται μόνο στην ορθόδοξη εκκλησία καθώς και στην καθολική;

Όλες οι υπόλοιπες θρησκευτικές εκκλησίες λειτουργούν κανονικά;

Εκεί φαντάζομαι ότι τους προστατεύει ένας άλλος Θεός και δεν κολλούν Κοροναϊό;

Τελικά Πέτρο τα μαλλάκια σου κατα 99% θα τα γλιτώσεις φέτος…

Κοινοποίησε το