PESTO ΡΟΚΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Υλικά

100 γρ. ρόκα

100 γρ. ελαιόλαδο

75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

30 γρ. κουκουνάρι

1 μικρή σκελίδα σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε πολύ καλά και σε υψηλές ταχύτητες ώστε να ομογενοποιηθούν ομοιόμορφα.

Προσθέτουμε μια κουταλιά παγωμένο νερό.

Ολοκληρώνουμε το πέστο προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο, πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στο τέλος ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε.

Κοινοποίησε το