Απίστευτο: Ο Χαλιαμπάλιας παίρνει το μέρος των εκτός λίστας εμβολιασμένων και επιτίθεται στο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δελτίο τύπου που εξέδωσε ο πολιτευτής και ιδιοκτήτης εταιρείας χρωμάτων Σάββας Χαλιαμπάλιας.

Επιτίθεται προσωπικά στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης λέγοντας τον ανήθικο σε μία”ηθική” επίθεση, λαμβάνοντας το μέρος όσων εμβολιάστηκαν παράτυπα και εκτός λίστας και τονίζοντας ότι ο δήμαρχος θα έπρεπε ουσιαστικά να συγκαλύψει όσους τους συνεργάτες του και τις πράξεις τους!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Σ. Χαλιαμπάλια.

Σάββας Χαλιαμπάλιας: Πολιτικά ανήθικος ο δήμαρχος απέναντι στους συνεργάτες του για τους εμβολιασμούς

Σε κακή διαχείριση και όχι σε δόλια συμπεριφορά των εμπλεκομένων αποδίδει το θέμα με τους εμβολιασμούς εκτός λίστας, σε δύο ιδρύματα, ο Σάββας Χαλιαμπάλιας. Ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών επισημαίνει ότι, με τις αποπομπές δύο στελεχών της διοίκησης του δήμου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν υπερασπίστηκε τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απάλλαξε από τα καθήκοντα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δρόσο Τσαβλή ο οποίος είναι πνευμονολόγος σε ένα από τα δύο ιδρύματα στο οποίο εμβολιάστηκαν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το ίδιο έπραξε και με την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου που εμβολιάστηκε εκτός σειράς σε ίδρυμα στο οποίο είναι γιατρός η κόρη της.

«Στην υπόθεση Τσαβλή – Ακριτίδου καταδεικνύεται μια πολιτικά ανήθικη συμπεριφορά του κ. Ζέρβα απέναντι σε στενούς συνεργάτες του. Από την αρχή της θητείας του έδειξε το ποιόν του και το ήθος του όταν υπέγραφε κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι προσφέροντας θέσεις αντιδημάρχων σε στελέχη αντίπαλων δημοτικών παρατάξεων ερήμην των επικεφαλής τους. Από τις μέχρι τώρα επιλογές του δημάρχου φαίνεται ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει ατσαλάκωτος, διασφαλίζοντας την καλή εικόνα του» αναφέρει ο κ. Χαλιαμπάλιας.

«Όπως και στην περίπτωση του κλεισίματος της παραλίας, όταν πέταξε στον Καιάδα όλους τους Θεσσαλονικείς, έλαβε μια βιαστική απόφαση χωρίς να μπει καν στον κόπο να εξετάσει ψύχραιμα και τα επιστημονικά δεδομένα της πανδημίας. Ήθελε να φανεί ότι παίρνει δύσκολες αποφάσεις αδιαφορώντας όμως για την πόλη και τους πολίτες της. Με τον ίδιο τρόπο ενήργησε και στην περίπτωση των Τσαβλή – Ακριτίδου. Άδειασε στην κυριολεξία τους στενούς του συνεργάτες, στιγματίζοντας τους πολιτικά και κοινωνικά, ενώ παρουσίασε τον εαυτό του ως άμεμπτο, ηθικό και δυναμικό ηγέτη» σημειώνει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Γιατί το γεγονός ότι πραγματικά πεταχτηκαν 5 δόσεις εμβολίων και στις δύο περιπτώσεις αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε δόλος και πρόθεση εκ μέρους τους αλλά ίσως υπήρξε κακή διαχείριση σε κατάσταση έκτακτης ψυχολογικής πίεσης. Για να πάρεις βέβαια την απόφαση, την πολιτική ευθύνη χωρίς να αναλογιστείς το πολιτικό κόστος, να μπεις μπροστά και να υπερασπιστείς τους συνεργάτες σου θέλει και κότσια και ψυχή. Όμως η μέχρι τώρα πορεία του δημάρχου δυστυχώς δείχνει ότι δεν τα διαθέτει» αναφέρει ο κ. Χαλιαμπάλιας.

Πάγωσε το πληκτρολόγιο…

Κοινοποίησε το