Καταδικάζουμε την ηλεκτρονική επίθεση κατά του InThess

Uncategorized

Την Παρασκευή το InThess, το πλήρως ακομάτιστο και οικονομικά ανεξάρτητο site ενημέρωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, έτυχε και πάλι “περίεργου” περιστατικού.

Ξαφνικά λίγες ώρες μετά απο τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο “Ο κόσμος θέλει… Ρόκο!” ,το οποίο αναφερόταν στην αδιάβλητη δημοσκόπηση με δείγμα 457 ψήφων που πραγματοποιήθηκε μέσω YouTube καθώς και άλλων άρθρων και συνεντεύξεων υποψηφίων διαφόρων συνδυασμών από όλες της πολιτικές πλευρές, άλλαξε ο κύριος τίτλος του site μας σε σύμβολα και χάσαμε την πρόσβαση από το σύνολο των λογαριασμών του site οι οποίοι ανήκουν στην δημοσιογραφική ομάδα, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δημοσιεύσουμε ειδήσεις.

Μετα από πολύωρες προσπάθειες επανακτήσαμε την πρόσβαση και επαναφέραμε το site.

Παρα τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας που λάβαμε από τις κορυφαίες εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έπειτα από την “κυβερνοεπίθεση” που δεχτήκαμε πριν από δύο περίπου χρόνια, κάποιος, κάποια ή κάποιοι οι οποίοι δεν αρέσκονται και πολύ από ότι φαίνεται με την αλήθεια βρήκαν τρόπο να μας δημιουργήσουν “πρόβλημα”.

Το αποτέλεσμα αυτής της “παρέμβασης” ήταν το site μας να μην αναπαράξει για έξι περίπου ώρες πρωτογενές υλικό ειδήσεων και να εξαφανιστούν μερικά άρθρα συμπεριλαμβανομένου και του άρθρου της δημοσκόπησης.

Καταδικάζουμε απόλυτα την προσπάθεια εκφοβισμού και υποσχόμαστε στους “ακτιβιστές” πως κάτι τέτοιο δε πρόκειται να ξαναγίνει.

Η αλήθεια όσο και αν πονάει θα λέγεται με τον καλύτερο και πιο ωμό τρόπο στο μοναδικό site που από το 2018 δε φοβήθηκε ποτέ κανένα και τίποτα.

Αυτή τη φορά η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Κοινοποίησε το