Δεν έχει προηγούμενο το τραγικό δυστύχημα με το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι που κατέληξε στον θάνατο της 20χρονης Δέσποινας.
Η μητέρα της, συγκλονισμένη μίλησε στο Action24 και είπε πως «ήταν σε μια καλή στιγμή, χαρούμενη γιατί πραγματοποίησε τα όνειρα της, μπήκε στις σπουδές της, έκανε τις πρώτες της διακοπές φέτος, ήταν πολύ χαρούμενη στιγμή δηλαδή για να τελειώσει έτσι».
«Το παιδί μου ήταν 20 χρονών φοιτήτρια στο παιδαγωγικό, δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Να ξανατονίσουμε ότι πρέπει επιτέλους να πλαισιωθεί νομοθετική ρύθμιση που να επιβάλει σε “οδηγούς” ηλεκτρικών οχημάτων την έκδοση αδείας καταλληλότητας (δίπλωμα), για να θρηνήσουν κι άλλα θύματα.
