Έως τον Φεβρουάριο του 2026 θα δοθεί στην κυκλοφορία η επέκταση του μετρό προς Καλαμαριά σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρίστου Δήμα σήμερα Τρίτη (15/04) από τη Θεσσαλονίκη.
Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο επισκέφτηκε τον σταθμό του μετρό στη Βενιζέλου, και μάλιστα ο ίδιος τον χαρακτήρισε ως τον «πιο ωραίο σταθμό που έχει δει στη ζωή του».
Ο υπουργός ξεναγήθηκε στο κέντρο ελέγχου στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και είδε τα τρένα όπως κινούνται στη γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις.
«Η πολιτεία προχωράει άμεσα και την επέκταση του μετρό στην Καλαμαριά. Έχουμε τους πέντε σταθμούς που μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 θα δοθούν στην κυκλοφορία» ανέφερε διευκρινίζοντας ότι η καθυστέρηση δύο μηνών οφείλεται σε τεχνικά ζητήματα.
Ήδη αρχίσαμε τα στοιχήματα με συντελεστές αποδόσεων:
Θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2026 – 15,00
Δε θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2026 – 1,01


