Κύπρος: Εν ψυχρώ εκτέλεση προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας – Μπροστά στα μάτια του γιού του!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ

Εν ψυχρώ δολοφονία με θύμα έναν Κύπριο επιχειρηματία, τον Σταύρο Δημοσθένους, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καρμιώτισσας, συλλόγου που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, σημειώθηκε σήμερα (17/10) στη Λεμεσό.

Ο Σταύρος Δημοσθένους επέβαινε στο αυτοκίνητό του μαζί με τον γιό του, κινούμενος στον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, στην περιοχή πλησίον του Ογκολογικού Κέντρου Σφαλαγγιώτισσας.

Αυτοκίνητο προσέγγισε το όχημα του προέδρου της Καρμιώτισσας και το εξέτρεψε της πορείας του. Στη συνέχεια οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δυο, πλησίασαν και δολοφόνησαν τον 49χρονο επιχειρηματία.

Το μέσο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές στη επιχείρηση βρέθηκε καμένο σε κοντινή απόσταση από το σημείο του τραγικού συμβάντος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η διαφυγή τους συνεχίστηκε με μοτοσυκλέτα.

Κοινοποίησε το