Οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης οδήγησαν έναν 45χρονο ύποπτο για κλοπή στο αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου με σκοπό να επιληφθεί το τμήμα της υπόθεσης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κρατούμενος οδηγήθηκε σε ένα σημείο όπου παραμένουν οι κρατούμενοι μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της έρευνας και της δικογραφίας.
Άγνωστο όμως πώς, κατάφερε να φύγει από το τμήμα σαν κύριος από την κεντρική είσοδο.
Μετά από αναζητήσεις της άμεσης δράσης στη γύρω περιοχή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνδρα που απέδρασε, ο οποίος για καλή τους τύχη φορούσε ακόμη τα ίδια ρούχα ενώ είχαν και την πλήρη περιγραφή του.
Έτσι, τον οδήγησαν και πάλι στο αστυνομικό τμήμα, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να αποδράσει και πάλι.
Για το περιστατικό γίνεται έρευνα ενώ ο κατηγορούμενος για κλοπή αφέθηκε ελεύθερος και αυτό διότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί για απόδραση, διότι όταν απέδρασε από το τμήμα ουσιαστικά δεν ήταν κρατούμενος! Μιας που δεν είχε σχηματιστεί έκθεση σύλληψης!
Α! Ρε Ελλαδάρα μου ωραία!!!
