Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά το ατύχημα που είχε ο Άρης Μουγκοπέτρος, κατά τη διάρκεια γλεντιού τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, 21 Απριλίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός μουσικός ήταν εκείνος που τελικά κρατούσε την κροτίδα στα χέρια του, η οποία στη συνέχεια εξερράγη, τραυματίζοντάς τον και οδηγώντας στον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων του.
Για αυτόν τον λόγο, η ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισε ποινική δικογραφία σε βάρος του βιρτουόζου του κλαρίνου, ο οποίος πλέον κατηγορείται για παραβίαση του νόμου «περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων».
Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, γύρω στις 6:00, όταν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου κρατούσε στα χέρια του μία αναμμένη κροτίδα, χρώματος μπλε, στο πλαίσιο ενός παραδοσιακού γλεντιού που πραγματοποιούταν στα Τριπόταμα Αχαΐας.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο μουσικός την επιδείκνυε λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτή εκραγεί στα χέρια του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.


