Αποκλειστικό: Ασυνείδητοι έκλεψαν τις λάμπες θέτοντας σε κίνδυνο αθώους

ΕΛΛΑΔΑ Αποκλειστικά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ασυνείδητοι έκλεψαν τις λάμπες από φωταφωγημένο δέντρο το οποίο έχει τοποθετήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην πολύπαθη Πλατεία Γαλοπούλου στην δημοτική ενότητα Ξηροκρήνης.

Χωρίς να σκεφτούν ότι κάποιος από τους κατοίκους τις περιοχής πως θα μπορούσε να σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία, αφαίρεσαν περίπου 12 λάμπες και μάλιστα από τα χαμηλά επίπεδα του καλωδίου με τα σειριακά ντουί, θέτοντας σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μεγάλους μα και μικρά παιδιά!

Ο Αρχισυντάκτης μας Δημήτρης Βαλάντης Καραμπουρούνης προσπάθησε να ενημερώσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μάκη Κυριζίδη καλώντας τον στο κινητό του τηλέφωνο, μιας που μικρά παιδιά κινδυνεύουν, όμως ο κύριος Κυριζίδης έκλεισε την γραμμή, έχοντας προφανώς Πρωτοχρονιάτικα ,”φόρτο εργασίας”.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ώστε να ασφαλίσει το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίησε το