Δημήτρης Κουτσούμπας από Θεσσαλονίκη: Να κάνουμε τη δυσαρέσκεια ψήφο ανατροπής

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να ψηφίσουν «μαζικά, αντισυστημικά» το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στις ευρωεκλογές, «στοχεύοντας κατευθείαν στο σύστημα της εκμετάλλευσης και στην Ευρωπαϊκή Ένωση της αδικίας», κάλεσε τους ψηφοφόρους, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του, απόψε, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

«Ως εδώ, με την ακρίβεια και τους φόρους, που μας αφήνουν χωρίς ευρώ για μέρες, ενώ τα κρατικά ταμεία γεμίζουν για να επιδοτούν τα κέρδη των μονοπωλίων» είπε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε:

«Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης, μετά από τριάντα δύο χρόνια στην ΕΕ, αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχουν ίδιες τιμές εμπορευμάτων σε όλες τις χώρες, κάνοντας πως δεν ξέρει, ότι η ελευθερία διακίνησης εμπορευμάτων και κεφαλαίων, ιδρυτική αρχή της ΕΕ, αυτό ακριβώς σημαίνει. Ότι η κάθε πολυεθνική θα στέλνει τα εμπορεύματά της σε όποια χώρα θέλει και θα βάζει όποιες τιμές θέλει, με ένα και μόνο κριτήριο: Το μέγιστο κέρδος της. Σας καλωσορίζουμε στο 1992, κύριε Μητσοτάκη και στείλτε στην κυρία Φον Ντερ Λάιεν, όσες επιστολές θέλετε, παρουσιάζοντας την ΕΕ, τον εμπρηστή της ακρίβειας, ως πυροσβέστη».

Κοινοποίησε το