Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αποφάσισε, με βούλευμά του, την παράταση του χρόνου κράτησης των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του φιλάθλου του Αρη, Άλκη Καμπανού.
Μέσα στον Αύγουστο έληγε το εξάμηνο της προσωρινής τους κράτησης, το συμβούλιο αποφάσισε να την παρατείνει για έξι ακόμα μήνες και μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του βουλεύματος, οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή Από κοινού, έκαναν δολοφονική επίθεση που:
Α. Είχε σαφή αθλητική αναφορά και υπόβαθρο.
Β. έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν συνδέονται με αθλητική εκδήλωση.
Γ. χρησιμοποιήθηκαν όπλα ικανά να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή.
Έτσι, οι δικαστές έκριναν πως λόγω της αντικοινωνικότητας και της σταθερής ροπής των κατηγορουμένων σε διάπραξη και νέων εγκλημάτων στο μέλλον πως δε θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και παρέτειναν τον χρόνο κράτησης τους.


