Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος»

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό -ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών- να δώσει εντολή για άρση απορρήτου ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος για την παρακολούθησή του.

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός και προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έχει γίνει περίγελος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης» επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ρίξει σκιές στην πολιτική του πορεία. Ζήτησε θεσμική και δημόσια ενημέρωση του ελληνικού λαού για την υπόθεση της παρακολούθησής του και τόνισε:

«Δεν δέχομαι ψιθύρους, δεν θα γίνω συμμέτοχος στις παρανομίες τους» σημείωσε και πρόσθεσε πως «με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν τελειώσει τα “περάστε από το τμήμα δι’ υπόθεσίν σας“».

Κοινοποίησε το