Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν απόπειρα γυναικοκτονίας – ο δράστης συνελήφθη έχοντας το μαχαίρι στο λαιμό της γυναίκας του – Σκηνές από ταινία του Hollywood

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατά την άμεση επέμβαση τους σπίτι του κέντρου της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί βρήκαν τον επίδοξο δράστη με το μαχαίρι στα χέρια, έτοιμο να δολοφονήσει τη συμβία του μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8 το πρωί, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, προλαβαίνοντας να δώσει μόνο τη διεύθυνση χωρίς το ακριβές στίγμα και την περιοχή, καθώς ο άνδρας που την απειλούσε προσπαθούσε να της κλείσει το τηλέφωνο. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν έδωσαν εντολή στον δράστη να πετάξει το μαχαίρι και να παραδοθεί.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά στο λαιμό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Κοινοποίησε το

1 σκέψη στο “Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν απόπειρα γυναικοκτονίας – ο δράστης συνελήφθη έχοντας το μαχαίρι στο λαιμό της γυναίκας του – Σκηνές από ταινία του Hollywood

Τα σχόλια είναι κλειστά.